Dan Küchen

DanKuchen

Që prej vitit 1963, DANKÜCHEN është bërë kuzhina absolute më e popullarizuar në Austri. Ka shumë arsye pse kuzhinat DAN janë kaq të njohura në Austri. DAN ka luajtur një rol kryesor në zhvillimin e kuzhinës nga një hapësirë ​​e thjeshtë pune në një qendër moderne, teknikisht të pjekur të jetës. Numri 1 i Austrisë mbështetet gjithashtu në trendet në zhvillimin e ideve inovative të kuzhinës dhe dizenjove të kuzhinës.  Me fjalë të tjera: Më shumë se një milion njerëz jetojnë dhe gatuajnë me një kuzhinë DAN. Inovacion, dizajn dhe cilësi e lartë.

Prodhimi i kuzhinave me teknologjitë më moderne është vetëm njëra anë e cilësisë. E dyta është integrimi funksional dhe fleksibël i teknologjive më të reja në kuzhinë, si dhe pajisjeve të kuzhinës dhe planifikimit të kuzhinave që përdorin hapësirën në dispozicion në mënyrë sa më efikase, ndërsa krijojnë gjithashtu kushte ergonomike të punës në kuzhinë.

DAN disponon me një gamë të gjerë modelesh kuzhine, nga kuzhina të nivelit fillestar e deri tek kuzhinat ekskluzive nga dizajnerë të famshëm – gjithmonë me cilësinë më të mirë dhe me raportin më të mirë çmim/performancë në treg.

Kontako per porosi +38344 / 77-99-77 ose Email: online.lesnamax@gmail.com

Shopping Cart
Scroll to Top