Nobilia

Prej një punëtorie të vogël në Avenwedde në 1945, në gjigandin më të madh të prodhimtarisë së kuzhinave në Europë. Ekskluzivisht në Lesna Max mund të gjeni produktet e Nobilia. Nobilia ndërton kuzhina të krijuara në mënyrë inteligjente me dizajn të shkëlqyeshëm dhe për çdo shije. Për shumë njerëz, kuzhinat Nobilia pasqyrojnë qëndrimin e tyre ndaj jetës. Fokusi ynë është tek cilesia, në departamentet e planifikimit, prodhimit, përpunimit dhe shërbimit të klientit.

Nga kuzhina perfekte te një pamje komode e përgjithshme. Në përputhje me moton “më shumë se kuzhinë”, koleksioni Nobilia mundëson një dizajn të brendshëm holistik për shtëpinë tuaj.

Qoftë veshjet, dhoma e ngrënies, dhoma e ndenjes, dhoma e shërbimit ose banjo – sistemi ynë i mobiljeve krijon një përshtypje mjaft edhe jashtë kuzhinës. Me një përzgjedhje të gjerë të materialeve, dekoreve dhe ngjyrave, me opsione të personalizueshme të dizajnit, pajisje mobiljesh me cilësi të lartë dhe pajisje të zgjuara për mjedisin tuaj të jetesës.

Kontako per porosi +38344 / 77-99-77 ose Email: online.lesnamax@gmail.com

Shopping Cart
Scroll to Top