-29%

Këndi CLOOODS

Çmimi origjinal qe: 1,399.00 €.Çmimi i tanishëm është: 999.00 €.

Availability: Vetëm 1 stok

SKU: 01821CIC9000IC69 Kategori:

Dimensionet:

216cm x 166cm

CLOOODS është kënd transformues, komfort dhe me sistem modular i cili mund të i përshtatet cilës do hapësire. Elemente të ndryshme mund te riaranzhohen në kombinime te ndyshme.

 

Shopping Cart
Scroll to Top